Kde plaveme - Bazén v Újezdě nad Lesy

Bazén ve wellnes centru Kossuth v Újezdě nad Lesy - MOMENTÁLNĚ ZDE NEPLAVEME

adresa: Starokolínská 306, Praha 21

Jak se sem dostanete? Bazén se nachází v přízemí Wellnes centra Kossuth. Parkování je možné přímo u budovy. Není nutné zvonit na jakékoliv zvonky, vstoupíte přímo hlavním vchodem do prostoru recepce a kavárny. Paní na recepci Vám vysvětlí, kde odložit svršky a kam pokračovat do šaten.

Bazén má rozměry 7x4 m a hloubku 1,3 m. Teplota vody v bazénu je 28-29°C, teplota vzduchu 30°C. Součástí bazénu je vířivá lavice a schody K dispozici je sauna vyhřátá na teplotu vhodnou i pro nejmenší plaváčky. Voda je čištěna klasicky, bazén splňuje přísnou hygienickou normu pro plavání s batolaty. Bazénová voda je mírně chladnější, než v našich ostatních bazénech, proto, kdo má rád teplejší vodu, nebo má dítko citlivé na chlad, doporučujeme zvolit některý z našich dalších bazénů, či si pořídit neopren. 

Do kurzů pořádaných v tomto bazénu přijímáme děti od jednoho roku. Plaveme ve skupinách po pěti, tedy atmosféra je velice komorní.

U bazénu využíváme rovněž prostornou saunu, která je vyhřívána na teplotu vhodnou i pro nejmenší děti. Vstup do sauny bezprostředně po lekci je zdarma a vřele ho doporučujeme. 

Po lekci doporučujeme pobyt cca 20 minut v kavárně u vstupu. Můžete si zde dát kávu a něco malého k snědku a nakrmit zde své děti. Kavárna má krásnou zahrádku s dětským hřištěm.


Tipy pro první lekci! Pokud budete chtít v aklimatizační místnosti položit dítě na zem, vezměte s sebou deku. Nebojte se jít s dítětem do sauny, první pobyt může trvat cca 5 minut a následně můžete dobu pobytu v sauně prodlužovat podle toho, jak Vám to bude příjemné.